Kemungkinan Loteri Hospital Kanada

Loteri hospital semakin popular di Kanada walaupun tiket, yang biasanya $ 100 untuk dibeli, mahal. Ini kerana wang dari penjualan tiket menuju ke tujuan yang baik dan juga kerana kemungkinan memenangi hadiah sangat bagus. Seberapa besar kemungkinan anda memenangi hadiah dalam loteri ini dan apa kemungkinannya?

Pertama, mana-mana loteri hospital Kanada yang anda beli tiket akan menawarkan banyak hadiah  APK EVO888 2021 hebat. Hadiah utama biasanya bernilai satu juta dolar atau rumah baru. Loteri juga akan mempunyai pelbagai hadiah lain seperti, misalnya, kereta mewah, percutian eksotik, atau hadiah wang tunai yang lebih kecil seperti $ 1000. Setiap loteri hospital akan mempunyai puluhan hadiah yang tersedia untuk dimenangkan dan juga hadiah “burung awal” jika anda membeli tiket sebelum tarikh tertentu. Kemungkinan memenangi sebarang hadiah dalam loteri hospital di Kanada biasanya sekitar 1-in-7. Ini bermaksud, rata-rata, untuk setiap tujuh orang yang membeli tiket, salah seorang dari mereka akan memenangi hadiah.

Sudah tentu, kebanyakan orang yang bermain loteri hospital ini berminat dengan hadiah utama. Apakah kemungkinan memenangi hadiah utama dalam loteri hospital? Itu selalu bergantung pada jumlah tiket yang dijual. Walau bagaimanapun, selalu ada jumlah tiket maksimum yang dicetak dan tersedia untuk dijual. Biasanya, kebanyakan tiket yang dicetak adalah 100,000. Sekiranya semua tiket ini dijual, maka peluang anda untuk memenangi hadiah utama adalah 1-dalam-100,000. Walau bagaimanapun, jika tiket tidak habis dijual, peluang anda untuk menang menjadi lebih baik.

Loteri hospital Kanada mempunyai peluang besar, jadi mungkin ada baiknya anda membeli tiket dan berpeluang memenangi sesuatu yang bagus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *