Surat Daripada Pemenang Lotto

Dalam satu hari ini saya menerima surat daripada bekas pelajar saya yang baru-baru ini memenangi sejumlah wang yang lumayan daripada loteri. Antara lain, dia menulis kepada saya bahawa apabila saya mengajarnya untuk sekerap mungkin berhubung dengan minda bawah sedarnya, dia tidak memahami dengan baik mengapa ia begitu penting. Saya memetik kata-katanya: “…lebih khusus, saya tidak faham bagaimana minda separa sedar saya membuat hubungan antara saya dan keputusan lotto” agen togel.

Dia sangat ingin membeli kereta baru. Seperti orang lain dalam situasinya, dia juga berharap untuk memenangi loteri untuk memenuhi keinginannya. Tetapi bagaimana? Dia menganalisis sistem lottonya tetapi mendapati hanya tiga nombor dengan peluang yang baik untuk diundi tidak lama lagi. Suatu hari berjalan di jalan dengan tiga jari bercantum, semasa dia belajar daripada saya, dia melihat sepasang sarung tangan empuk di kedai tingkap yang menarik perhatiannya. “Jadi, sesuatu seperti ini saya perlukan segera” dia berfikir dan pronto, dia memutuskan untuk membelinya. Dia masuk ke dalam kedai, membelinya dan sekali lagi dan membayar sejumlah $41,25. Apabila dia meninggalkan kedai, dia ingin menyambung tiga jari seperti biasa tetapi sekarang kerana sarung tangan, ia sukar.

Dalam perjalanan ke rumah dia meringkaskan jumlah yang telah dia bayar, tetapi membuat kesimpulan bahawa perkara-perkara ini dia perlukan. Apabila dia pulang ke rumah, tiba-tiba diilhamkan untuk menambah angka ini pada nombor lotto pilihannya dan membeli tiket lotto. Di bawah dorongan yang tidak dapat ditahan, dia meninggalkan rumah, berlari untuk membeli tiket lotto dan pulang ke rumah dengan sangat gembira kerana dia melakukannya secara spontan dan pantas. Ia hampir tidak mengejutkan apabila dia melihat bahawa dia memenangi hadiah lotto kedua. Barulah dia faham bagaimana minda bawah sedar berfungsi.

Fikiran bawah sedar boleh mencipta kebetulan yang tepat pada masanya dan menyokong juga untuk anda. Berikut adalah teknik tiga jari. Saya mempelajarinya bertahun-tahun yang lalu dengan membaca buku dan saya mengubah suainya sedikit dan disesuaikan dengan keperluan saya. Sejak itu saya mengesahkannya beribu kali, jadi anda boleh yakin bahawa ia berfungsi sentiasa.

Setiap kali anda masuk dalam keadaan alfa fikiran untuk menyelesaikan masalah, atau apabila anda tidak berada dalam keadaan alfa tetapi masih memikirkan beberapa nombor lotto yang bagus yang mungkin anda miliki, kumpulkan ibu jari, telunjuk dan jari tengah anda dari tangan. Apabila saya mempunyai masalah yang sangat sukar untuk diselesaikan, saya juga menggabungkan jari-jari ini dari dua tangan. Ia mengaktifkan minda bawah sedar yang mula membantu anda dengan cara yang mengejutkan. Ini mesti menjadi isyarat automatik untuk anda. Jadi anda harus menggunakannya dengan kerap kerana ia membantu anda dalam pelbagai situasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *